Lucas-Luckylation

Alla inlägg den 10 september 2009

Av Lucas - 10 september 2009 14:28

Hej hop...varit hemma nu o ch varit lite sjuk...helt konstigt. Jag mår jätte bra sen helt plötsligt från ingenstans så får jag jätte hög feber..o sen efter några timmar så går de över och så mår jag tip top, sen mår jag bra i några dagar o sen feber igen...men sen i onsdags när jag vakna och hade hög feber så hade jag svårt och andas..så mamma ringde sjukan, och jag fick åka till vårdcentralen, fick ta lite prover, blodprov, prov i halsen och sen kissprov...tro mig det sista var inte alls roligt..dom satte en fast klistrad påse på lillsnoppisen, och så fick jag går runt me den, inte alls bekvämt, sen när jag väl hade kissat så skulle dom dra bort den..AJ,AJ,AJ... !!

iallafall, så hittade dom bara lite infektion i kroppen, men ingen fara, men blir det värre så ville dom att jag ska åka in direkt til barnkliniken...neee....vill inte..

    

så eftersom jag inte varit på dagis nu...så måste vi hitta på saker hemma, för jag blir ju rastlös...tex så har jag dammsugit, sen gjorde mamma rolig trolldeg som jag degar och håller på me..

 nu är det bara och hoppas att jag mår bra till lördagen, då jag ska döpas...

                             P&k       

Ovido - Quiz & Flashcards